preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA

Poštovani roditelji i učenici,

obzirom da je učenicima 7. razreda naše škole izrečena mjera samoizolacije, obavještavamo vas da će se nastava za učenike 7. razreda od sutra 29.10.2020. održavati online, ali u realnom vremenu prema redovitom popodnevnom rasporedu do kraja ovog tjedna, odnosno prema redovitom jutarnjem rasporedu u srijedu, četvrtak i petak idući tjedan.

Sudjelovanje u nastavi je, naravno, obavezno.

Ujedno apeliram na učenike da se tijekom samoizolacije pridržavaju svih propisanih mjera, da vode računa o osobnoj higijeni i da poslije ili prije nastave borave barem sat vremena dnevno na svježem zraku.

Ukoliko primijete bilo koji simptom koji ukazuje na bolest, neka se obavezno jave obiteljskom liječniku koji će ih, prema procjeni potrebe, uputiti na daljnju obradu.

Također molim sve roditelje i učenike naše škole da ne šire i ne stvaraju bespotrebnu paniku i da ne šire lažne vijesti, jer nam takvo ponašanje neće biti ni od kakve koristi, već molim da se svi ponašaju odgovorno i da ne šalju u školu djecu s respiratornim ili bilo kojim drugim simptomima bolesti.

Samoizolacija učenika 7. razreda trajat će do 10.11.2020. pa molim i roditelje tih učenika da se ne okupljaju na većim druženjima i susretima. Odlasci na posao, u trgovinu, ljekarnu i tome slično su, naravno, dozvoljeni ukućanima učenika kojima je izrečena mjera samoizolacije.

Žao mi je što se dogodio proboj virusa u školu, ali on svakako nije posljedica neodgovornog ponašanja unutar škole, budući da se striktno i gotovo rigorozno pridržavamo epidemioloških mjera pa još jednom apeliram na roditelje da ne šalju u školu djecu koja su bolesna ili ako su im bolesni članovi zajedničkog kućanstva, jer time ugrožavaju brojne druge učenike i članove njihovih obitelji, među kojima ima teških srčanih, respiratornih, imunokompromitiranih i drugih kroničnih bolesnika za koje bi zaraza covidom mogla biti zaista pogibeljna.

Iako je situacija ozbiljna, zaista vjerujem da ćemo i ovu nevolju odgovornim ponašanjem i zajedničkim snagama uspješno prebroditi.

Sve Vas od srca pozdravljam.

Renata Koić

U prilogu se nalaze letci vezani za samoizloaciju, upute za čišćenje i dopis roditeljima. Kliknuti na OPŠIRNIJE, te na priložene dokumente.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 28. 10. 2020.

 

Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Obrazovanje

Tražilice
 • Google
 • Bing


 

Časopisi

 

preskoči na navigaciju